Antena Căutare

Un sărut forțat a creat isterie la Hollywood

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a fost agresată de un fan care a tras-o de păr şi de gât încercând să o sărute în faţa unui hotel din Barcelona, în Spania, potrivit Associated Press.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a fost agresată de un fan care a tras-o de păr şi de gât încercând să o sărute în faţa unui hotel din Barcelona, în Spania, potrivit Associated Press.

Incidentul a avut loc duminică, pe când Cyrus şi soţul ei, actorul Liam Hemsworth, încercau să ajungă la maşina lor, după ce au părăsit hotelul din Barcelona în care au fost cazaţi.

Trecand prin multime, Miley a fost asaltata de sute de fani, iar unul dintre acestia a incercat sa o sarute tragand-o de par si de gat in timp ce se afla langa soțul ei. Acesta a privit incidentul, dar nu a avut nicio reactie deoarece, tanara actriță s-a ferit de fan, iar acesta nu a mai insistat.

Cântăreaţa, care se afla la Barcelona pentru a cânta la Primavera Sound Festival, a reuşit în cele din urmă să scape de fanul agresiv.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

Administraţia Trump a aprobat exporturi de tehnologie nucleară către Arabia Saudită după asasinarea jurnalistului Jamal ... O femeie a murit după ce a născut gemeni! Soțul femeii, acuzații grave: ”Mi-au spus că nu e grav, că totul e sub control...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x