Antena Căutare

O femeie a murit după ce a născut gemeni! Soțul femeii, acuzații grave: ”Mi-au spus că nu e grav, că totul e sub control!”

Visul de a fi mamă a costat-o viața pe Sara, o femeie din Colorado, Statele Unite ale Americii. Aceasta a născut săptămâna trecută doi copii, însă la scurt timp a intrat în operație. Nu s-a mai trezit niciodată. 

Visul de a fi mamă a costat-o viața pe Sara, o femeie din Colorado, Statele Unite ale Americii. Aceasta a născut săptămâna trecută doi copii, însă la scurt timp a intrat în operație. Nu s-a mai trezit niciodată.

Dustin Sineros, tatăl copiilor, a povestit că medicii i-au spus că femeia are o sângerare, dar nu e nimic grav: ”Au mărturisit că sângerează, că fac tot ce pot ca să o oprească, dar nu e grav. Nu m-am panicat deloc. Mi-au spus că e normal și că o au sub control.”, a mărturisit bărbatul, potrivit People.com.

Citește și: Amna trece prin momente de groază! Are probleme cu sarcina

De asemenea, acesta a mărturisit că au fost în culmea fericirii atunci când au aflat că vor avea gemeni, însă bucuria lor a durat foarte puțin.

”A fost o binecuvântare să avem gemeni, ne-am bucurat mult.”, a mai mărturisit Sineros care a decis ca micuții, o fetiță și un băiețel, să poarte numele Charlotte, respectiv Ryan.

Conform sursei citate, însă, fratele femeii a mărturisit că aceasta ar fi făcut preeclampsie, iar medicii n-au putut să-i oprească sângerarea după operația de cezariană.

Citește și: O femeie a aflat de sarcina sa în momentul în care a născut! Mama a suportat durerile nașterii și i-a dat viață copilului său în baie

Sara și partenerul ei de viață erau împreună de trei ani de zile. Acum, bărbatul va crește singur cei doi copii, cărora le-a promis că ”le va aminti mereu de cât de mult i-a iubit mama lor”

Un sărut forțat a creat isterie la Hollywood... I-a salvat viața cu o îmbrățișare, iar acum se pregătește să îmbrace rochia de mireasă pentru el! „Suntem gata să fim fe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x