Antena Căutare

Imaginile sunt apocaliptice! Un sat întreg, de pe un munte, a fost înghițit de zăpadă: Oamenii nu pot ieși din case

Un sat întreg, de pe un munte, a fost acoperit de zăpadă, iar locuitorii cer disperaţi ajutor autorităţilor. Mai ales că nu doar drumurile au fost blocate de nămeţi, ci chiar casele. Mulţi spun că nu au mai reuşit să pătrundă în proprile locuinţe după ce au mers afară să dea la lopată. Iar asta pentru că zăpada a îngheţat, din cauza temperaturilor extrem de scăzute.

Un sat întreg, de pe un munte, a fost acoperit de zăpadă, iar locuitorii cer disperaţi ajutor autorităţilor. Mai ales că nu doar drumurile au fost blocate de nămeţi, ci chiar casele.

Mulţi spun că nu au mai reuşit să pătrundă în proprile locuinţe după ce au mers afară să dea la lopată. Iar asta pentru că zăpada a îngheţat, din cauza temperaturilor extrem de scăzute.

Se întâmplă în Polonia, iar situaţia este cu atât mai gravă cu cât în sat se poate ajunge doar cu maşina. Locuitorii aşteaptă acum sosirea utilajelor de deszăpezire.

O mare parte din Europa a fost lovită de un val de aer polar, iar ninsorile abundente au făcut ca stratul de zăpadă să ajungă până la doi metri și în țări precum Germania sau Austria.

Oamenii sunt disperați! Hackerii atacă în masă. Cu acest mesaj primit pe telefon ți se poate goli contul bancar în câtev... Cod portocaliu de ninsori și polei, în mai multe zone din țară! Avertismentul lansat de autorități: ”Verificați situația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x