Antena Căutare

Un secret incredibil despre prințesa Diana, dat în vileag la 22 de ani de la moartea ei! Nici măcar fratele ei nu avea habar! „Am primit o scrisoare…”

Un secret incredibil despre prințesa Diana a fost dat în vileag, la 22 de ani de la moartea acesteia. Fratele ei a povestit totul, după ce a primit o scrisoare care l-a șocat.

Un secret incredibil despre prințesa Diana a fost dat în vileag, la 22 de ani de la moartea acesteia. Fratele ei a povestit totul, după ce a primit o scrisoare care l-a șocat.

Fratele prințesei Diana, Charles Spencer, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că a primit o scrisoare de la o persoană necunoscută din Franța.

Scrisoarea dezvăluie că în 1944, tatăl prințesei Diana, John Spencer, a condus o unitate de soldați britanici pentru a elibera două orașe franceze de naziști, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. La acea vreme, tatăl lui Lady Di avea doar 20 de ani. El a servit în regimental de cavalerie Royal Scots Greys al armatei britanice, în anii 1944 și 1945.

Un secret incredibil despre prințesa Diana, dat în vileag la 22 de ani de la moartea ei! Nici măcar fratele ei nu avea habar! „Am primit o scrisoare…”

Mai exact, tatăl prințesei Diana, John Spencer, vicontele Althorp, mai târziu al VIII-lea Conte Spencer, a eliberat de naziști, potrivit acestei scrisori, orașele franceze La Neuve-Lyre și La Vieille-Lyre.

John Spencer s-a căsătorit în anul 1954 cu mama prințesei Diana, Frances Ruth Roche. Au avut cinci copii, între care și un fiu care a murit la o oră după ce a fost născut, în 1960.

Cei doi au divorțat în 1969. Apoi, în 1976, John Spencer s-a căsătorit cu Raine, contesă de Dartmouth.

Tatăl prințesei Diana a murit în anul 1992, la vârsta de 68 de ani, în urma unui infarct.

Guvernul german, îngrijorat de înmulţirea manifestărilor antisemite pe stadioane... Putin a anunţat că negocierile cu Kievul privind un schimb de prizonieri au fost încheiate: Un pas spre normalizarea rel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x