Antena Căutare

Un soț înșelat a fost recompensat de... amantul soție! I-a lăsat femeia însărcinată și i-a dăruit o mașină de lux: „Biblia spune că trebuie să accepţi şi să ierţi”

„Biblia spune că trebuie să accepţi şi să ierţi”, chiar şi atunci când îţi bagi nasul acolo unde nu-ţi fierbe oala. Mai exact în familiile altora.

„Biblia spune că trebuie să accepţi şi să ierţi”, chiar şi atunci când îţi bagi nasul acolo unde nu-ţi fierbe oala. Mai exact în familiile altora.

Un nigerian a ţinut cont de învăţămintele sfinte şi a procedat în cosecinta, după ce s-a iubit cu soţia altui domn, pe care a last-o însărcinată.

Fericitul din urmă, care a fost scos dine cuatia la momentul infidelităţii, s-a trezit cu o maşină de lux, la poartă, pe care a acceptat-o, pentru că așa spune Biblia, să ierți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

MAE - atenționare de călătorie pentru românii care au drum în Grecia! Grevă de 24 de ore a Federației Funcționarilor Vam... A fost aleasă încă o femeie superbă care se va bate pentru premiul Miss Universe. Are șanse să câștige?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x