Antena Căutare

Imagini revoltătoare! Un tânăr contagios a fost filmat în timp ce contamina cu salivă o bară din metrou

Un tânăr din Bruxelles care purta mască, a fost surprins de camerele de filmat în timp ce contamina cu salivă o bară a unu vagon de metrou. Compania de transport public a anunțat că respectiva garnitură de metrou a fost scoasă din funcțiune, informează The Independent.

Imagini revoltătoare! Un tânăr contagios a fost filmat în timp ce contamina cu salivă o bară din metrou
Tânărul a fost surprins de călători în timp ce își împrăștia germenii pe bara de metrou

Un tânăr care deși purta mască, a ales să își răspândească microbii în mod deliberat. într-un vagon de metrou de la Bruxelles, conform The Independent.

Imaginile surprinde au fost postate pe Twitter, iar autoritățile belgiene n-au întârziat să intervină. l-au identificat și reținut pe individ, care se afla aparent sub influența consumului de alcool.

Citește și: „Cum am supraviețuit coronavirusului”. Femeia care s-a vindecat de COVID-19 a dezvăluit ce simți atunci când ești infectat

Compania de transport public a declarat că respectiva garnitură a fost scoasă din circulație, iar vagoanele au fost dezinfectate temeinic.

"Bărbatul aflat în stare de ebrietate a fost arestat de poliție și serviciile noastre de securitate. Trenul în cauză a fost restras din uz și dezinfectat", a anunțat autoritatea de transport. "Mulțumim pentru mesaj. Trenurile noastre sunt curățate zilnic", a mai transmis compania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 600 de arestări într-o vastă operaţiune, ”Python”, în SUA împotriva cartelului mexican al drogurilor Jalisco Noua ... Mesajul Papei Francisc, în contextul coronavirusului. Ce transmite Suveranul Pontif credincioșilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x