Un tânăr de 22 de ani a murit electrocutat în timpul somnului din cauza telefonului mobil

Un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod crunt, după ce s-a electrocutat în timp ce-și încărca telefonul mobil în pat. 

Un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod crunt, după ce s-a electrocutat în timp ce-și încărca telefonul mobil în pat.

Tânărul, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, era singur acasă și aștepta să fie vizitat de un prieten. La un moment dat, însă, el s-a întins în pat și și-a pus la încărcat telefonul, având firul întins în pat.

Citește și: Îngrozitor! O tânără a murit electrocutată în timpul somnului din cauza telefonului mobil!

A fost găsit lipsit de viață în pat, având telefonul alături, care era conectat la priză. Nimeni n-a mai putut face nimic pentru el, iar autopsia a arătat că acesta a murit cu cinci ore înainte de a fi găsit.

Mama acestuia a mărturisit că fiul ei era un băiat muncitor și o ajuta mereu la piață, unde vindea legume.

Citește și: Imagini teribile cu militarul electrocutat la Alba Iulia! Colegii tânărului de 33 de ani, disperați: ”Opriți curentul, opriți curentul!”

Incidentul a avut loc în Thailanda și este al doilea caz în ultimele luni. Kritsada Supol, un alt tânăr, a fost găsit mort de menajera lui, după ce s-a electrocutat cu firul încărcătorului de la telefonul mobil, în luna februarie a acestui an.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri