Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Un tânăr de 22 de ani a murit electrocutat în timpul somnului din cauza telefonului mobil

Un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod crunt, după ce s-a electrocutat în timp ce-și încărca telefonul mobil în pat. 

Un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod crunt, după ce s-a electrocutat în timp ce-și încărca telefonul mobil în pat.

Tânărul, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, era singur acasă și aștepta să fie vizitat de un prieten. La un moment dat, însă, el s-a întins în pat și și-a pus la încărcat telefonul, având firul întins în pat.

Citește și: Îngrozitor! O tânără a murit electrocutată în timpul somnului din cauza telefonului mobil!

A fost găsit lipsit de viață în pat, având telefonul alături, care era conectat la priză. Nimeni n-a mai putut face nimic pentru el, iar autopsia a arătat că acesta a murit cu cinci ore înainte de a fi găsit.

Mama acestuia a mărturisit că fiul ei era un băiat muncitor și o ajuta mereu la piață, unde vindea legume.

Citește și: Imagini teribile cu militarul electrocutat la Alba Iulia! Colegii tânărului de 33 de ani, disperați: ”Opriți curentul, opriți curentul!”

Incidentul a avut loc în Thailanda și este al doilea caz în ultimele luni. Kritsada Supol, un alt tânăr, a fost găsit mort de menajera lui, după ce s-a electrocutat cu firul încărcătorului de la telefonul mobil, în luna februarie a acestui an.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro