Căutare Live

Un tată de 44 de ani a murit din cauza coronavirusului. Soția lui, în lacrimi: ”Virusul e real și poate ucide pe oricine!” Șase copii sunt acum orfani

Coronavirusul continuă să ucidă și nu ține cont de vârstă. Acum, un bărbat tânăr, perfect sănătos, a fost răpus de COVID-19, iar în urma lui au rămas o soție îndurerată, dar și șase copii care vor crește fără tatăl lui. 

Un tată de 44 de ani a murit din cauza coronavirusului. Soția lui, în lacrimi: ”Virusul e real și poate ucide pe oricine!” Șase copii sunt acum orfani

Adolph Mendez, cunoscut drept T.J., avea doar 44 de ani și lucra ca educator în Statele Unite ale Americii. Joi, el a primit rezultatele testului pentru coronavirus, fiind depistat pozitiv, iar două zile mai târziu, murea. În urma lui au rămas, însă, o soție distrusă de durere, dar și șase copii, trei fete și trei băieți.

Moarte învăluită în mister! Un bărbat de 39 de ani și-ar fi pierdut viața din cauza coronavirusului

”Am auzit că au murit oameni bătrâni de coronavirus, oameni care au avut și alte afecțiuni, însă nu mi-am închipuit că virusul îl va răpune. Se poate întâmpla oricui, nu e doar o poveste. Virusul e cât se poate de real și poate ucide pe oricine, la fel cum a făcut și cu soțul meu”, a povestit văduva acestuia.

De asemenea, femeia a povestit că bărbatul nu fuma și nici nu consuma. Ba mai mult, el obișnuia să aibă un stil de viață sănătos.

Zi neagră în Spania. Numărul deceselor cauzate de coronavirus a explodat în ultimele 24 de ore

Până acum, 103 798 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar 1693 au murit.

Zi neagră în Spania. Numărul deceselor cauzate de coronavirus a explodat în ultimele 24 de ore... Italia, un nou record de decese! Guvernul ia în considerare să extindă carantina până la mijlocul lunii aprilie...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri