Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Moarte învăluită în mister! Un bărbat de 39 de ani și-ar fi pierdut viața din cauza coronavirusului

Moarte învăluită în mister în județul Ialomița, unde un bărbat în vârstă de 39 de ani și-a pierdut viața. El fusese testat pentru coronavirus, însă rezultatul testului nu a fost comunicat. 

Moarte învăluită în mister! Un bărbat de 39 de ani și-ar fi pierdut viața din cauza coronavirusului

Astfel, autoritățile medicale din județ au deschis o anchetă epidemiologică la Țăndărei, unde un bărbat în vârstă de 39 de ani a murit vineri, 27 martie.

El a fost consultat la Spitalul Orăşenesc din localitate unde i-au fost recoltate şi probe pentru a se vedea dacă este infectat cu noul coronavirus. În dimineaţa zilei de vineri, 27 martie, la ora 1.50, acesta a decedat. Autorităţile sanitare încă aşteaptă rezultatul testelor. Bărbatul decedat nu se afla pe listele de monitorizare zilnică înregistrate de către Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa, scrie independentonline.ro.

Iohannis, după vizita la Spitalul de campanie: Este o perioadă foarte grea, această criză va mai dura

Coronavirus în România, cifre oficiale

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.452 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.452 de persoane confirmate pozitiv, 139 au fost declarate vindecate și externate (54 la Timișoara, 55 la București, 16 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj), anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Totodată, până acum 29 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj-Napoca și Neamț, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 160 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 13 și 83 de ani.

Nereguli grave descoperite la Spitalul Universitar București: Nu exista echipament pentru tratarea persoanelor cu coronavirus. Au fost medici care au intrat în contact cu pacientul testat pozitiv

La ATI, în acest moment, sunt internați 34 de pacienți, dintre care 25 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 7.801 persoane. Alte 131.367 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 19.663 de teste, din care 1.277 în unități medicale private.

Recomandari