„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit!

Un bărbat din Rusia care se vrea influencer a fost arestat, după ce a publicat o filmare tulburătoare în care apare atârnându-și și scuturându-și propria bebelușă de un picior, pentru faimă și bani.

„Eu, mami, tati, femeia care m-a născut și soțul ei!”. Un copil va vedea patru oameni în fotografiile din ziua în care s-a născut. „A fost extraordinar”

Igor Kravtasov, în vârstă de 35 de ani, din Moscova, a spus că el crede că bebelușii ar trebui să fie tratați ca și când ar fi maimuțe, după ce urmăritorii lui l-au întrebat de ce și-a chinuit bebelușul în acest fel.

„Ce am făcut eu ajută la corectarea formîrii oaselor. Ligamentele și încheieturile devin mai mobile”, a susținut influencerul.

Soția lui, în vârstă de 27 de ani, a fost reținută pentru 10 zile, de asemenea, deoarece nu a intervenit pentru copilul ei.

„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit!

„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit!

„Am născut la 9 ani, după ce am fost violată de un diacon. M-am măritat cu monstrul, la 11 ani. Mama i-a ținut partea! Când am împlinit 16, aveam șase copii”​

Acum, cei doi riscă să rămână fără drepturi părintești. Autoritățile spun că fetița ar fi putut rămâne cu gâtul rupt sau probleme grave de sănătate. În prezent, copilul se află la un spital unde i se fac analize medicale.

O fetiță de 11 ani, lovită de o mașină, în timp ce se plimba cu bicicleta! Șoferul a lăsat-o pe asfalt și a fugit! Cum l-au găsit polițiștii, de necrezut!

Alții sunt de părere că tatăl nu a greșit cu nimic, deoarece ar exista astfel de „exerciții” pentru bebeluși.

De altfel, clipul publicat de acest bărbat face parte dintr-un trend periculos apărut în Rusia. Mai multe persoane au reacționat cerând ca acei copii care apar în astfel de clipuri să fie luați de lângă părinții lor.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri