Antena Căutare

Unde s-a angajat nepoata Reginei Elisabeta a II-a și cu cât este plătită pe oră. Lady Louise Windsor a avut un job de vară

Nepoata reginei Elisabeta, Lady Louise Windsor, ar fi avut o slujbă cu jumătate de normă pe tot parcursul verii, înainte de a începe Facultatea.

Colaj cu Lady Louise Windsor și Regina Elisabeta Galerie
Lady Louise Windsor va începe din toamnă studiile la Universitate | gettyimages.com

Presa internațională a scris că tânăra de 18 ani a lucrat la o seră pentru 6,83 lire sterline pe oră, iar oamenii au lăudat-o pentru că a fost "politicoasă și atentă" la job-ul ei, potrivit The Mirror.

Lady Louise, care locuiește împreună cu părinții ei într-un conac de 30 de milioane de lire sterline în Bagshot Park, Surrey, a obținut acum un loc la Universitatea St Andrew's pentru a studia engleza.

Deși notele ei nu au fost confirmate, pentru a studia licența în limba engleză la St Andrews, studenții trebuie să obțină cel puțin două note de A (10) și două note de B (8).

Citește și: Dezvăluirile intrusului care a pătruns înarmat anul trecut în Castelul Windsor, casa Reginei Elisabeta: “Sunt aici să o omor!”

În timpul verii, Lady Louise și-ar fi petrecut timpul lucrând la casele de marcat, întâmpinând și ajutând clienții și tăind și punând în ghiveci plantele, din cadrul serei.

Un client și-a descris mirarea de a vedea o nepoată a reginei la muncă, spunând că l-a servit la o casă de marcat.

Ciește și: Prințesa Charlotte îi calcă pe urme Reginei Elisabeta a II-a. Cadoul inedit pe care l-a primit de ziua ei din partea părinților

Unde s-a angajat Lady Louise înainte de a încpe Facultatea

"Nu mi-a venit să cred că era Lady Louise - a trebuit să mă uit de două ori. Este o tânără cu adevărat modestă și dulce, care este politicoasă și atentă cu clienții. Părea să îi placă munca.

Un alt client a spus că personalul părea să "adore" prezența ei în centru.

Ingrid Stewart, redactor-șef al revistei Majesty Magazine, a declarat: „Nu este de mirare că nepoata reginei și-a suflecat mânecile și și-a murdărit mâinile cu o slujbă de vară înainte de a merge la universitate. A procedat la fel ca orice alt adolescent normal."

Citește și: Prințul Louis, ”adevărata vedetă” de la Jubileul Reginei Elisabeta. Fotografiile cu gesturile lui fac înconjurul lumii

Se crede că fiica prințului Edward și a Sofiei Wessex a luat Bacalaureatul la engleză, istorie, politică și teatru.

Citește și: De ce afecțiune suferă Prințul Charles. Fiul Reginei Elisabeta are mereu mâinile umflate și roșii

Cea mai tânără nepoată a reginei va începe cursurile Universitare în septembrie. Tânăra în vârstă de 18 ani calcă pe urmele vărului ei mai mare, prințul William, care a mers la universitatea din Fife unde a cunoscut-o pe Kate.

Louise Windsor, cunoscută și ca Lady Louise Windsor, este fiica cea mare a prințului Edward, Conte de Wessex și a Sophiei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x