Antena Căutare

Dezvăluirile intrusului care a pătruns înarmat anul trecut în Castelul Windsor, casa Reginei Elisabeta: “Sunt aici să o omor!”

Un bărbat a fost arestat în seara de Crăciun a anului 2021 după ce a pătruns înarmat în incinta castelului Windsor, unde regina sărbătorea alături de familie. Pus sub acuzare pentru amenințare cu moartea și deținere ilegală de armă, atacatorul a dezvăluit un aspect neașteptat când a fost adus în fața instanței de judecată.

Intrusul înarmat de la Windsor, noi dezvăluiri
Atacatorul care a pătruns anul trecut în incinta Castelului Windsor își dezvăluie adevărata intenție | Hepta

Tânărul de 20 de ani a fost arestat anul trecut, după ce a fost prins în perimetrul castelului Windsor, aflat în vestul Londrei, având asupra sa o arboletă, relata atunci The Guardian.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, în pericol, după ce un bărbat s-a infiltrat printre gărzi. Cum a reușit și ce l-a dat de gol

“Îmi pare rău pentru ce am făcut și pentru ce urmează să fac”, spunea agresorul în filmulețul pe care l-a înregistrat chiar înainte de infiltrare.

„Aceasta este răzbunare pentru cei care au murit în masacrul din 1919. Este și răzbunare pentru cei care au fost uciși, umiliți și discriminați din cauza rasei lor”, a mai spus el în videoclip, potrivit New York Post.

Jaswant Singh Chail a fost inculpat în baza Articolului 2 al "Treason Act" din 1842, care pedepseşte tentative de "rănire sau vătămare a Majestăţii Sale" şi prevede fie o pedeapsă cu închisoarea, fie exilul pe o perioadă de şapte ani. Bărbatul a fost atunci încarcerat și urma să se prezinte în fața curții pe data de 17 august 2022.

Adus în fața justiției, atacatorul și-a recunoscut intențiile ucigașe

Agresorul reginei a uimit din nou prin replica pe care le-a adresat-o polițiștilor care l-au escortat până în fața instanței de judecată. “Sunt aici să o omor pe regină”, a declarat el, iar unul dintre polițiști i-a ordonat imediat să cadă in genunchi, potrivit relatărilor date de procurori.

Presa britanică nu a publicat încă alte detalii legate de procesul ce a avut loc în acest caz.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Obiceiul „îngrozitor” pe care Elon Musk îl are dimineața. Ce face imediat cum se trezește: „Vreau să renunț la acest tab...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x