Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ungaria menține restricțiile de călătorie pentru România

Potrivit unui membru al comitetului operativ pentru combaterea epidemiei de COVID-19 din Ungaria, se menţin restricţiile de călătorie pentru România şi Ucraina

Ungaria menține restricțiile de călătorie pentru România

Persoanele care sosesc din România sau Ucraina şi vor să rămână pe teritoriul Ungariei trebuie să stea 14 zile în carantină, a declarat, sâmbătă, într-un briefing de presă, Tibor Lakatos.

Relaxarea restricţiilor în relația cu cele două ţări este analizată cu atenție, a mai afirmat acesta, spunând că România şi Ungaria "nu arată în prezent nicio intenţie" de a face paşi similari.

Ai luat amendă pentru că ai încălcat restricţiile din starea de urgenţă? Află care este ultima zi în care mai poţi contesta sancțiunile

Însă, în baza unui decret intrat în vigoare sâmbătă, cetăţenii ungari care vin din Bulgaria pot intra fără restricţii în ţară, chiar dacă au tranzitat prin România, a anunţat oficialul maghiar.

Lakatos a avertizat că epidemia nu a luat sfârşit şi le-a cerut concetăţenilor săi să respecte în continuare distanţarea socială în timpul vacanţelor şi al deplasărilor interne.

Recomandari