Antena Căutare

Ai luat amendă pentru că ai încălcat restricţiile din starea de urgenţă? Află care este ultima zi în care mai poţi contesta sancțiunile

300 de mii de oameni au fost amendaţi în România pentru că nu au respectat restricţiile impuse din cauza epidemiei de COVID-19.

Românii pot contesta amenzile din starea de urgenţă

Hepta

Dacă ai luat amendă în perioada stării de urgenţă, pentru că ai încălcat restricţiile, poţi contesta amenzile până pe 2 iunie.

Adrian şi Radu sunt doi dintre românii amendaţi în această perioadă. În noaptea de Înviere au împărţit "lumina sfântă" pe uliţele din comuna doljeană Amărăştii de Jos.

Sume colosale pentru românii care refuză să poarte mască în spațiile închise! Amenda poate fi direct proporțională cu atitudinea contravenientului față de agenții de poliție

Acum, pentru bunele lor intenţii vor trebui să plătească 19 000 lei. “Nu ştiu cum a fost stabilit cuantumul amenzii, în orice caz sunt mult disproporţionate cu aşa-numita faptă a noastră. Amenzile au fost contestate.”, a declarat Adrian Jianu, care a fost sancţionat pe perioada stării de urgenţă cu 4.000 de lei.

“Foarte nedrept a fost pentru că ei au încercat să ne omoare tradiţia.Noi am încercat să o continuăm. Aşteptăm instanţa să-şi spună cuvântul, să facă dreptate.”, spune şi Radu Preda.

Valoarea amenzilor date în perioada stării de urgenţă depăşeşte 130 milioane euro

NEREGULI grave la comercianții de jucării! ANPC a dat AMENZI de peste un milion de lei... Cel mai mare pelerinaj din Europa făcut anul acesta doar cu sufletul. Tradiţia de 450 de ani a fost întreruptă...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x