Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ai luat amendă pentru că ai încălcat restricţiile din starea de urgenţă? Află care este ultima zi în care mai poţi contesta sancțiunile

300 de mii de oameni au fost amendaţi în România pentru că nu au respectat restricţiile impuse din cauza epidemiei de COVID-19.

Românii pot contesta amenzile din starea de urgenţă

Hepta

Dacă ai luat amendă în perioada stării de urgenţă, pentru că ai încălcat restricţiile, poţi contesta amenzile până pe 2 iunie.

Adrian şi Radu sunt doi dintre românii amendaţi în această perioadă. În noaptea de Înviere au împărţit "lumina sfântă" pe uliţele din comuna doljeană Amărăştii de Jos.

Sume colosale pentru românii care refuză să poarte mască în spațiile închise! Amenda poate fi direct proporțională cu atitudinea contravenientului față de agenții de poliție

Acum, pentru bunele lor intenţii vor trebui să plătească 19 000 lei. “Nu ştiu cum a fost stabilit cuantumul amenzii, în orice caz sunt mult disproporţionate cu aşa-numita faptă a noastră. Amenzile au fost contestate.”, a declarat Adrian Jianu, care a fost sancţionat pe perioada stării de urgenţă cu 4.000 de lei.

“Foarte nedrept a fost pentru că ei au încercat să ne omoare tradiţia.Noi am încercat să o continuăm. Aşteptăm instanţa să-şi spună cuvântul, să facă dreptate.”, spune şi Radu Preda.

Valoarea amenzilor date în perioada stării de urgenţă depăşeşte 130 milioane euro

Recomandari