Căutare Live

Universitatea Harvard se închide din cauza coronavirusului. Se va face tranziţia către cursuri online pentru a limita răspândirea lui Covid-19

Din cauza amenințării coronavirusului Universitatea Harvard se închide, iar cursurile vor continua online.

Universitatea Harvard se închide din cauza coronaviruului

Wikipedia

Studenților li s-a cerut să nu revină în campus la sfârșitul vacanței de primăvară. Trecerea la cursurile online se va face treptat, urmând a se finaliza până pe 23 martie.

Colegiul "Hasdeu" din Buzău, închis întrucât un elev este contact direct al femeii confirmate cu coronavirus, anunţă că profesorii vor lucra cu elevii pe o platformă educaţională

„Vom începe tranziția spre cursuri virtuale pentru studenții din universitar și post-universitar. Obiectivul nostru este să finalizăm această tranziție până luni, 23 martie, prima zi din calendarul universitar de după vacanța de primăvară. Le cerem studenților să nu se întoarcă în campus după vacanța de primăvară și să își îndeplinească sarcinile academice de la distanță. Studenții care trebuie să rămână în campus vor primi instrucțiuni de la distanță și trebuie să se pregătească pentru interacțiuni și activități extrem de puține și de limitate. Toți studenții vor lucra de la distanță acolo unde este posibil. Vom face tranziția, în următoarele zile, spre adunări non-esențiale formate din nu mai mult de 25 de persoane”, se arată într-un comunicat al Universității Harvard.

Conducerea universității a explicat necesitatea acestor măsuri excepționale de protecție împotriva contaminării cu virusul COVID-19.

„Această decizie nu a fost luată cu ușurință. Scopul acestor schimbări este acela de a minimiza necesitatea de a ne aduna în grupuri mari și de a petrece timp, apropiați fiind unii de alții în locuri precum, săli de clasă, săli de mese sau clădiri rezidențiale. Acțiunile noastre sunt consistente cu recomandările oficialilor din Sănătate pentru prevenția lui COVID-19 și sunt similare cu alte decizii luate de ale instituții de învățământ superior”, a explicat universitatea.

Coronavirus - Vaticanul a închis Piaţa şi Biserica Sfântul Petru pentru grupurile de turişti până la 3 aprilie

Organizaţia Mondială a Comerţului îşi suspendă toate şedinţele până pe 20 martie, în urma îmbolnăvirii cu noul coronavir... Cel puţin un mort în urma unei explozii la o uzină chimică în Barcelona...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri