Antena Căutare

UPDATE! Miracole sub ruinele din Turcia. Bilantul a ajuns la 459 de morti!

Bilantul cutremurului din Turcia a ajuns la 459 de morti si peste 1.350 de raniti. Echipele de salvare muncesc zi si noapte, in speranta de a mai gasi supravietuitori in ruinele cladirilor prabusite. Aseara au fost scoase la lumina mai multe persoane, dintre care unele au petrecut 30 de ore sub daramaturi.

UPDATE! 23:50: Bilantul cutremurului de 7,2 produs duminica in estul Turciei a ajuns la 459 de morti si 1.350 de raniti, informeaza AFP. Echipele de interventie continua insa cautarile printre daramaturi.

UPDATE 12.20:
Cutremurul cu magnitudinea 7,2 produs duminica in estul Turciei s-a soldat cu moartea a 366 de persoane si ranirea altor 1.300, potrivit unui nou bilant provizoriu anuntat marti de Directia oficiala pentru situatii de urgenta, relateaza AFP.

Totusi, sperantele de a gasi supravietuitori dupa cutremurul din Turcia se diminueaza de la ora la ora la Van, unde echipele de salvare nu reusesc sa gaseasca decat cadavre, relateaza AFP.

La aproape 48 de ore de la cel mai puternic cutremur produs in Turcia dupa 1999, aproximativ 100 de cadavre au fost scoase de sub daramaturile cladirilor din Van, resedinta provinciei cu acelasi nume, situata la doar 19 kilometri sud-vest de epicentrul seismului cu magnitudinea de 7,2.

In opinia echipelor de salvare, nu exista indoiala ca bilantul ar fi fost mai mare daca seismul nu s-ar fi produs duminica la ora 13.41 (13.41 ora Romaniei), cand multe persoane erau plecate de acasa.


Depozit in flacari la Paris: Zeci de imigranti romani, salvati... Muammar Gaddafi, inmormantat intr-un loc secret din desert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x