Antena Căutare

Vârstnicii, în izolare până la finalul anului! Șefa Comisiei Europene anunță măsuri drastice: „Trebuie să învăţăm să trăim cu virusul până anul viitor”

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a dezvăluit faptul că restricțiile impuse persoanelor în vârstă ar trebui să rămână în vigoare până la finalul acestui an, din cauza pandemiei de coronavirus.

Vârstnicii, în izolare până la finalul anului! Șefa Comisiei Europene anunță măsuri drastice: „Trebuie să învăţăm să trăim cu virusul până anul viitor” Galerie
Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunț important

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a declarat încrezătoare, într-un interviu acordat ediţiei duminicale a cotidianului german Bild, că până la sfârşitul anului va putea fi produs un vaccin împotriva coronavirusului, informează DPA şi AFP.

Pe de altă parte, şefa Comisiei Europene a anticipat că restricţiile impuse persoanelor în vârstă - mai ales în cazul celor care trăiesc în cămine de bătrâni - vor trebui să rămână în vigoare cel puţin până la sfârşitul anului din cauza pandemiei de coronavirus.

citește și: Ministrul Sănătății anunță noi restricții pentru români: „Ne gândim la 10-14 săptămâni de izolare”

"În lipsa unui vaccin, contactele cetăţenilor în vârstă vor trebui restricţionate cât mai mult cu putinţă. Ştiu că este greu şi că singurătatea este o povară. Dar este o chestiune de viaţă şi de moarte. Trebuie să rămânem disciplinaţi şi să avem foarte multă răbdare", a avertizat ea.

Vârstnicii, în izolare până la finalul anului! Șefa Comisiei Europene anunță măsuri drastice: „Trebuie să învăţăm să trăim cu virusul până anul viitor”

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunț important

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunț important

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Un șofer de TIR român care întreba dacă există morți de coronavirus a murit chiar de Covid-19

Șefa Comisiei Europene a explicat faptul că pandemia de coronavirus este o „problem de viață și de moarte”, motiv pentru care este necesar ca oamenii să rămână disciplinați și să aibă răbdare.

„Copiii şi tinerii se vor bucura de mai multă libertate de mişcare mai devreme decât persoanele vârstnice şi cei cu condiţii medicale preexistente”, a mai adăugat von der Leyen.

Cifre alarmante! Sute de români din străinătate, infectați cu Covid-19! Ce anunță autoritățile... Trimisul special al SUA la OMS: Coronavirusul va hărţui oamenii o lungă perioadă de timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x