Antena Căutare

Veste cumplită în lumea radio! Fiul unei cunoscute prezentatoare s-a sinucis din cauza depresiei!

Veste cumplită pentru o cunoscută vedetă radio! Fiul său adolescent ales să se sinucidă după o luptă cumplită cu depresia!

Veste cumplită pentru o cunoscută vedetă radio! Fiul său adolescent ales să se sinucidă după o luptă cumplită cu depresia!

Nimeni nu se aștepta la un asemenea eveniment tragic, fiindcă băiatul mai avea 12 frați și surori.

Este vorba despre realizatoarea de emisiuni radio Delilah Rene, care recent a postat pe paginile sale de socializare un mesaj cutremurător.

„Dragii mei prieteni, am o veste cumplită pe care vreau să v-o împărtășesc. Pe data de doi octombrie, fiul meu, Zachariah, s-a sinucis. Era tratat și susținut de familie și de prieteni pentru a depăși cumpăna aceasta cu depresia, boală cu care se confrunta de ceva timp. Nu știu cum voi găsi puterea să continui, dar cred că e mai liniștit acum, la Dumnezeu”

"Aici am bătut două cancere, aici m-am întors să muncesc!" Zi de zi, Montana învaţă alţii copii să învingă boala!

Delilah Rene este mamă pentru 13 copii, dintre care zece au fost adoptaţi. În 2012, alt fiu = s-a stins din viaţă la 16 ani, din cauza unei boli cumplite.

Opoziţia catalană denunţă o ”lovitură de stat” după discursul susţinut de Puidgemont în Parlamentul regional... Liderul Cataloniei, Carles Puigdemont:  "Trăim un moment excepţional. Nu suntem infractori sau nebuni!" Vrea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x