Antena Căutare

VIDEO! Angela Merkel a facut baie in bere la un dineu oficial

Moment stanjenitor pentru Angela Merkel. La un dineu oficial, chelnarul de numai 21 de ani a stropit-o pe spate, scapand tocmai in timp ce o servea o tava intreaga cu pahare cu bere.

Una dintre aparitiile Angelei Merkel la un dineu politic a fost stropit din plin de evenimente. Angela Merkel i-a cerut unui chelnar sa o serveasca cu bere, acesta s-a scuzat, insistand ca un alt coleg o va servi.

"Angela Merkel era cam nervoasa, mi-a cerut mie sa-i aduc berea, desi altcineva trebuia sa o serveasca. Nu am putut sa refuz, am adus tava si in clipa in care i-am pus paharul pe masa, cineva m-a impins si am scapat tava", a povestit chelnarul.

"Am incercat sa prind paharele, dar mi-a fost cu neputinta si dupa ce ca am umplut-o pe Angela Merkel cu bere, am tras si o mica injuratura. Dar Angela Merkel s-a intors spre mine si mi-a aruncat o grimasa si cu toate ca era uda leoarca a urcat pe scena pentru un discurs politic", imi aminteste chelnarul de numai 21 de ani.

SUA: Atac armat mortal la un liceu din Ohio... CE: Romania, la un pas de a fi data in judecata pentru netranspunerea directivelor privind piata energiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x