Antena Căutare

VIDEO! Antrenamente terifiante pentru viitorii politisti din Ecuador

Aspirantii la o cariera in politia ecuadoriana trec aproape la propriu prin foc si sabie ca sa demonstreze ca isi merita locul. Cadetii ajung la antrenamente aproape dezbracati si ore intregi sunt supusi unor experiente terifiante. Trebuie sa indure frigul, gazele lacrimogene dar si durerea provocata de socurile electrice.

Un fotograf arata cum sunt pusi pe o suprafata care are cuie. Sunt asezati pe acea suprafata si apoi se pune presiune asupra lor.

Ororile par sa fie un lucru obisnuit. Insa abia acum un activist pentru drepturile omului a intrat in posesia inregistrarilor si le-a facut publice.

In afara efectelor psihologice asupra tinerilor, se creeaza o trauma si incep sa creada ca este normal sa maltrateze prizonierii care sunt in jurisdictia lor.

Apararea "profesorilor" este si ea halucinanta. Sustin ca mijloacele de tortura sunt menite sa intaresca caracterul viitorilor politisti. Totusi, politia ecudoriana a admis ca antrenamentele surprinse nu le fac cinste si au promis masuri drastice impotriva ofiterilor care le-au incurajat.


FBI vrea sa monitorizeze retelele sociale... Publicarea unor fragmente din "Mein Kampf", impiedicata de justitia germana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x