Antena Căutare

VIDEO/ Donald Trump a fost văzut în spațiu după vizita din Londra! Cum a fost posibil

Un mini-Trump gonflabil a fost lansat în spațiu, în semn de protest după vizita sa în Marea Britanie. Figurina gonflabilă a fost lansată în spațiu cu ajutorul unui balon meteorologic și este dotată cu o cameră video, prin intermediul căreia se pot vedea imagini din spațiu cu aceasta, scrie Daily Mail.

VIDEO/ Donald Trump a fost văzut în spațiu după vizita din Londra! Cum a fost posibil
Figurină Donald Trump în spațiu

Păpușa Trump originală a fost lansată și în Franța, Argentina, Irlanda și Danemarca. Activiștii au făcut și ei o copie a balonului și a fost trimisă în atmosferă și în mai multe zone din Statele Unite.

Balonul a apărut prima dată în luna iulie a anului trecut, în timpul unei vizite a lui Trump în Londra. Acesta a fost lansat de compania „Sent Into Space”, care este specializată în lansarea diferitelor obiecte în atmosferă, pentru a putea fi fotografiate cu Pământul pe fundal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spiritul Crăciunului cucerește întreaga lume! Au fost aprinse luminile Bradului de Crăciun la Vatican și în Statele Unit... Scene macabre! 12 civili, dintre care șase copii au fost uciși într-un raid aerian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x