Antena Căutare

VIDEO! Drama fetei de aur a gimnasticii americane, Dominique Moceanu

Este vorba despre o poveste de viata cutremuratoare, a unei sportive romance desavarsite. E vorba despre "fata de aur a gimnasticii americane", Dominique Moceanu, care a scris o carte despre viata de calvar pe care a avut-o in familie. Tatal o batea cumplit si-i lua toti banii castigati prin sport. Si, de parca nu ar fi fost indeajuns, acum 5 ani a aflat ca mai are o sora mai mica, data spre adoptie pentru ca se nascuse fara picioare.

In spatele medaliilor castigate de romanca la Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996 se ascundea un suflet chinuit. In competitie, Dominique, care a avea pe atunci doar 15 ani, nu a aratat lumii nimic. Dupa numai doi ani, Insa, America era zguduita de un scandal. La 17 ani, sportiva a cerut In instanta sa fie declarata adulta pentru ca tatal ei o lovea crunt si-i lua toti banii. Nu erau deloc putini: 1 milion de dolari.

"Imi era teama. Aproape Intreaga mea copilarie mi-a fost teama de tatal meu din cauza temperamentului sau. Avea foarte putina rabdare", a povestit Dominique.

A scapat insa de teroarea tatalui si si-a intemeiat o familie frumoasa alaturi de un fost gimnast. Au Impreuna doi copii. Insa trecutul ei a ajuns-o din urma acum 5 ani. A primit o scrisoare care i-a dat fiori. "Ai fost idolul meu toata viata si pana la urma s-a dovedit ca esti sora mea. Imi dau seama ca Isi este greu sa Intelgi ce Iti spun acum", suna scrisoarea.

Dar socul abia apoi a urmat. Mama gimnastei chiar nascuse o fetita la o zi dupa ce Dominique Implinise sase ani. Capul familiei a hotarat, Insa, pe loc sa o dea spre adoptie pentru ca bebelusul se nascuse. fara picioare.

Dar pentru ca sangele apa nu se face, Jennifer a crescut cu aceeasi chemare profesionala ca si sora ei: gimnastica. A avut parte si de o familie adoptiva care a adorat-o si intotdeauna a tratat-o ca pe un copil normal. Cele doua surori regasite dupa 20 si ceva de ani sunt acum nedespartite. Povestea de viata impresionanta a romancei Dominique Moceanu apare In aceste zile In Statele Unite Intr-o carte biografica scrisa chiar de ea: "Fara Echilibru." De ce abia acum a decis sa-si puna viata pe tava?

"Viata e frumoasa! In sfarsit am gasit echilibru In viata", a conchis fericita, Dominique Moceanu.

VIDEO! Turcia: O soferita a distrus in intregime un magazin... VIDEO! Covasna: Concert surpriza pentru Printul Charles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x