Antena Căutare

VIDEO! Europa, blocata sub zapada

Pe soselele din Bulgaria a fost haos in ultimele zile din cauza ninsorilor abundente. Mii de soferi au ramas blocati in nameti, multi pe autostrada care leaga zona muntoasa de restul tarii. Printre ei si 20 de romani.

In acest moment nu mai este nicio problema. Chiar sambata dupa-masa au fost masini cu cetateni romani care au ajuns la Sofia.

Au venit destul de greu, in conditii de iarna. Se circula destul de dificil, dar se circula.

Dupa o reuniune de urgenta, guvernul a trimis utilajele de pe aeroportul din Sofia pentru a debloca autostrada. Doi directori ai companiei de autostrazi au fost demisi pentru ca nu au gestionat prompt situatia.

Si in Austria, noua romani sunt printre miile de turisti blocati de caderile masive de zapada. Situatia cea mai grava este in Vorarlberg, aflata la frontiera cu Elvetia care din aceasta dimineata e complet izolata. Aici troienele de zapada au ajuns chiar si la trei metri inaltime.

In celelalte statiuni austriece blocate de nameti inca din weekend, viscolul s-a mai domolit dar a aparut un nou pericol, cel al avalanselor. Specialistii spun ca singura solutie este dinamitarea zonelor cu risc din apropierea statiunilor Tirol si Salzburg.

Zapada pune probleme serioase si in Elvetia unde statiunile montane Lech si Zuers au fost complet izolate. Cativa copaci doborati de viscol au blocat tunelul Arlberg, principala cale de acces dintre Austria si Elvetia

Miliardarul Rinat Ahmetov, al treilea cel mai influent om din Ucraina... CNN: Iranul imbogateste uraniu intr-o noua uzina nucleara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x