Căutare Live

VIDEO! Mii de cumparatori au asteaptat zile intregi pentru Ipad 3

Mii de oameni din toata lumea au asteptat sau inca mai asteapta la cozi, in fata magazinelor Apple, pentru a-si cumpara noul iPad 3, care s-a lansat vineri in zece tari.

Lansarea noului iPad a declansat nebunie pe tot globul. Din Asia pana in Statele Unite, fanii au stat la cozi si cate 36 de ore. Doar pentru a se numara printre primii care se bucura, inca din prima zi, de noua tableta.

Printre cei care au innoptat in fata magazinelor pentru a nu pierde randul s-a aflat si Steve Wozniak, co-fondatorul Apple.

Noul iPad se deosebeste de modelul precedent printr-o rezolutie mai buna, un procesor mai rapid si o camera foto mai performanta, pretul pentru un model de 16GB fiind de 499 de dolari, in SUA.

In Romania, noul model de iPad se pune in vanzare pe 23 martie.
Foto: EPA/Intact Images

Atac cu bata de baseball la o moschee in Franta: Un mort si un ranit grav... Osama ben Laden voia sa il atace direct pe Obama, doborand Air Force One...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri