Antena Căutare

Osama ben Laden voia sa il atace direct pe Obama, doborand Air Force One

Ben Laden avea un plan diabolic pentru a destabiliza SUA: voia sa doboare direct aeronava prezindentiala in care se afla Barack Obama, conform unei ipoteze lansate de Washington Post, in editia electronica.

Osama ben Laden i-ar fi explicat chiar principalului sau locotenent tentativa, insa presa americana se indoieste ca planul i-ar fi reusit fostului terorist, avand in vedere ca acesta nu avea armele necesare pentru o asemenea incercare.

Schema este descrisa intr-unul dintre documentele confiscate din complexul in care se ascundea ben Laden si vor fi facute publice in curand.

"Motivul pentru care trebuie sa ne concentram asupra lor este ca Obama este liderul necredinciosilor si dupa uciderea lui (vicepresedintele Joe) Biden va prelua automat presedintia ... Biden este total nepregatit pentru acest post, ceea ce va plonja Statele Unite intr-o criza. In ceea ce il priveste pe Petraeus, el este omul momentului ... iar uciderea lui va afecta cursul razboiului", aparea scris in documente, conform Mediafax.


Foto:thedirt.com.au

VIDEO! Mii de cumparatori au asteaptat zile intregi pentru Ipad 3... VIDEO! Nicolas Sarkozy si-a pierdut cumpatul si a jignit un jurnalist: Ce idiot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x