Antena Căutare

VIDEO! O nava de croaziera cu romani la bord a fost avariata de un val urias

O nava de croaziera a fost serios avariata de un val urias, in apele agitate din sudul Oceanului Atlantic. La bord erau 88 de pasageri si 77 membri de echipaj, intre care si cativa romani. Marinarii au reusit sa remedieze avariile, dar vasul continua sa se lupte din greu cu valurile.



Valul a spart una din ferestrele puntii si a intrerupt circuitele electrice, iar un marinar a fost usor ranit. Capitanul a adaugat ca, in peste 150 de calatorii in aceeasi zona, nu a mai intalnit o vreme atat de rea. Mai multe nave s-au indreptat spre Clelia II, pentru a-i acorda, eventual, ajutor.

Echipajul a reusit, insa, sa repare avariile iar pachebotul si-a continuat drumul, intr-o lupta permanenta cu valurile.

Clelia II se afla la capatul unei croaziere in apele din jurul Antarcticii. Toti pasagerii sunt americani, iar membrii echipajului provin din peste 15 tari, intre care si Romania, potrivit agentiei Associated Press. Vasul se indreapta acum spre destinatia sa normala, portul Usuaia din sudul Argentinei, iar organizatorii croazierei dau asigurari ca nava este in afara oricarui pericol.

Mihai Ghimpu: Mai bine alegeri anticipate, decat Voronin la guvernare din nou... Dezastru feroviar in Bangladesh: Cel putin 19 morti si peste 200 de raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x