Antena Căutare

VIDEO! Retea de trafic de droguri la American Airlines

Sistemul de securitate din aeroporturi este de necontestat. Cu toate acestea, membrii unei retele de trafic de droguri reuseau sa strecoare substantele in avioane care aveau zboruri catre Statele Unite.

Agentii federali americani au arestat, pe aeroportul din Puerto Rico, peste 40 de membri ai unei retele de trafic de droguri, informeaza AFP.

Majoritatea traficantilor erau angajati ai companiei aeriene American Airlines. Acestia s-au folosit de ecusoanele de securitate pentru a transporta droguri printr-un aeroport din Puerto Rico. Astfel, puteau sa evite controalele de frontiera si sa trimita cocaina in SUA.

Cei implicati ascundeau cocaina in bagaje, in rucsace si chiar in corpul lor. "Avem toleranta zero fata de orice angajat, atunci cand vine vorba de astfel de situatii", a declarat un reprezentant al companiei.

Foto: washingtonexaminer.com

VIDEO! Un parlamentar neonazist grec a batut o deputata, in direct, la TV!... Rusia: Un barbat a murit in ambulanta oprita pentru trecerea unei coloane oficiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x