Antena Căutare

VIDEO! Un parlamentar neonazist grec a batut o deputata, in direct, la TV!

Ilias Kasidiaris, un deputat neonazist grec, a agresat doi parlamentari de stanga in cadrul unei dezbateri transmise in direct, in aceasta dimineata, de postul de televiziune Ant1. Ulterior, barbatul a parasit emisunea, relateaza AFP.

In timpul discutiei, Kasidiaris si-a pierdut cumpatul si a aruncat un pahar cu apa catre deputata stangii radicale, Rena Duru. Imediat, spiritele s-au incins, o alta deputata, comunista Liana Kaneli, protestand vis-a-vis de gestul parlametarului. In timp ce isi adresau insulte reciproc, Kasidiaris i-a aplicat deputatei Kaneli doua palme zdravene, apoi un pumn care a naucit-o pe femeie.

Ilias Kasidiaris este purtator de cuvant al formatiunii Chryssi Avgi (Zori de Aur), care a intrat in Parlament cu 6,9 la suta din voturi in urma alegerilor de la 6 mai Violenta incidentului a provocat consternare in Grecia, in contextul in care, potrivit sondajelor, formatiunea neonazista ar putea ramane in Parlament in urma scrutinului de la 17 iunie, cu circa 4 la suta din sufragii.

Citeste si Jurnalul!

IMAGINI SOCANTE! O soferita furioasa a plimbat un pieton pe capota masinii, cateva sute de metri... VIDEO! Retea de trafic de droguri la American Airlines...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x