Antena Căutare

VIDEO! Un elev din Omaha a deschis focul asupra unor profesori

Incidentele armate din diferite locuri publice continua, si in noul an, in Statele Unite. Ieri, un elev din Omaha a deschis focul asupra unor profesori, chiar in cladirea liceului, iar apoi s-a sinucis.

Mai multe impuscaturi au rasunat, ieri, la un liceu din orasul Omaha, chiar in prima zi de cursuri dupa vacanta de Anul Nou. Elevii s-au refugiat in bucatarie, care li s-a parut cel mai sigur adapost. Directorul si adjunctul sau au fost raniti, cel de-al doilea fiind in stare critica.

Agresorul a fugit cu masina iar mai tarziu s-a sinucis. Era vorba de un elev de 17 ani, fiu de politist, abia transferat la liceu. El a lasat, pe Facebook, un mesaj in care spune ca noua scoala "il indemna la violenta" era "mult mai rea" decat cea la care invatase pana acum.

Iar in Arizona, un individ a starnit panica intr-un mall dupa ce a inceput sa traga asupra oamenilor legii, care voiau sa-l retina.

Sursa foto: school-counselor.org

AP: Cu vrajitoria nu-i de glumit in Romania. E tolerata chiar si de biserica... Daily Mail: Romania este un "partener" european dezagreabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x