Antena Căutare

Daily Mail: Romania este un "partener" european dezagreabil

Romania este un partener dezagreabil pentru UE, alaturi de Kosovo si Turcia, arata publicatia britanica Daily Mail. Comentariul apare pe blogul Daily Mail, intr-un articol cu titlul "Trafic de organe, eugenie si coruptie: faceti cunostinta cu noii nostri „parteneri” europeni".



Autoritatile italiene si cele franceze au intampinat numeroase probleme din cauza taberelor ilegale instalate romani si nu este nevoie ca mafia romaneasca sa circule libera prin spatiul Schengen, continua Daily Mail.

"Romanii nu vor accepta sa li se spuna ca sunt membri UE de mana a doua. Parlamentul de la Bucuresti a inceput sa ameninte cu impiedicarea aderarii Croatiei si cu blocarea sau cel putin tergiversarea ratificarii unui protocol care permite unui numar suplimentar de parlamentari europeni sa isi preia functiile in PE, in cazul in care tara lor nu este primita in Schengen", afirma jurnalistii britanici.

Insa Romania nu este singura tara criticata de ziaristii Daily Mail. Potrivit acestora, Kosovo se afla pe lista potentialilor candidati la UE, in pofida tuturor dovezilor ca premierul Hashim Thaci si infractorii albanezi apropiati lui sunt implicati in "tratamente inumane si trafic de organe in Kosovo".

Jurmalistii din Marea Britanie mai scriu ca Turcia, un alt potential stat membru, nu ar trebui sa adere la UE din cauza diferentelor culturale si politice.

Foto: Intactimages

VIDEO! Un elev din Omaha a deschis focul asupra unor profesori... Comisia Europeana: Increderea in economia romaneasca este in crestere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x