Căutare Live

Vladimir Putin va fi sarbatorit de ziua lui la fel ca Stalin

Miscarile de tineri pro-Kremlin vor marca ziua de nastere a presedintelui Vladimir Putin, care va implini, la 7 octombrie, 60 de ani, cu mitinguri, lecturi de poezii si intreceri sportive. La Petersburg, sustinatorii liderului de la Kremlin au depus o cerere pentru un Mars jubiliar.

„Tanara garda a Rusiei Unite”, cum se intituleaza miscarea de tineret pro-Kremlin, va organiza o actiune unionala dedicata zilei de nastere a presedintelui. Fiecare filiala locala va decide continutul manifestarilor. Spre exemplu, la Rostov, o uriasa pancarda cu urari de bine adresate lui Putin va fi instalata pe principalul pod al orasului, care face legatura intre Europa si Asia.

Municipalitatea orasului Sankt-Petersburg, considerata capitala culturala a Rusiei, a optat in favoarea unui concert, care se va desfasura sub denumirea de „Compliment muzical”. Biletele, al caror pret nu a fost dezvaluit, vor fi cumparate numai de elita orasului. O invitatie va fi trimisa inclusiv lui Putin.

La Moscova, pictorul Aleksei Serghienko va deschide expozitia „Presedintele. Un om cu un suflet mare”. Artistul a abordat teme cunoscute: prietenia dintre Putin si premierul italian, Silvio Berlusconi, zborul cu cocorii sau vanatoarea de balene.

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

Un american a traversat Statele Unite pe jos in 178 de zile... Un elicopter NATO ar fi fost doborat de talibanii din Afganistan...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri