Antena Căutare

”Voi numiți asta iarnă?” Scandinavii și canadienii iau în râs ”Bestia din Est” | FOTO

Cum sa petreci Iarna in pielea goala.

Voi numiți asta iarnă?”, îi ridiculizează scandinavii și canadienii pe britanicii speriați de valul de vreme rea, denumit ”Bestia din Est”.

După ce, zilele acestea, în Marea Britanie a fost alertă de vreme rea, cu tot ce presupune asta (transporturi întrerupte, școli închise, drumuri blocate și mașini înzăpezite - ca un deja-vu și pentru noi), pe rețelele de socializare au curs imagini și mesaje pline de ironie la adresa britanicilor speriați de iarnă. Cetățeni din Canada, Finalnda sau Norvegia - țări unde temperaturile de minus 31 de grade sunt un fapt ”normal” - au postat pe rețele sociale imagini în care arătau ce se poate face când afară e ger.

”Voi numiți asta iarnă?” Scandinavii și canadienii iau în râs ”Bestia din Est” | FOTO

Finlandezii (popor care, la -34 de grade Celsius, nu are niciun drum blocat) sunt mai îndrăzneți. Unii dintre ei petrec iarna în pielea goală...

”Voi numiți asta iarnă?” Scandinavii și canadienii iau în râs ”Bestia din Est” | FOTO Munții de zăpadă sunt bineveniți în Norvegia. - 40 de grade Celsius, în zonele mai apropiate de Cercul Polar.

”Voi numiți asta iarnă?” Scandinavii și canadienii iau în râs ”Bestia din Est” | FOTO Și canadienii au avut de înfruntat în luna ianuarie 2018 temperaturi de - 40 de grade.

Lăsând la o parte ironia celor care trăiesc în regiuni cu temperaturi extreme de pe Glob,”Bestia din Est” valul de frig care a speriat Europa, a făcut multe victime de vieți omenești. A făcut prăpăd și în România: doi oameni au murit din cauza frigului, iar în alte țări, bilanțul a ajuns la 46 de persoane. Vezi aici ne rezervă prognoza meteo în weekendul 3-4 martie.

BREAKING NEWS. 26 de MORȚI într-un incendiu izbucnit în urmă cu puțin timp! Cod ROȘU de intervenție!... Atenție, părinți! Un tânăr a rămas paralizat, după ce s-a jucat pe calculator. A fost transportat, de urgență, la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x