Căutare Live

WikiLeaks a publicat primul document legat de OZN-uri!

Potrivit documentului publicat de Wikileaks, ancheta declansata dupa presupusa prabusire a unei farfurii zburatoare pe teritoriul Belarusului nu a mai fost finalizata.

Telegrama redactata de Ambasada SUA din Belarus se bazeaza pe comentariile fostului sef al serviciilor secrete de la Minsk, pe vremea Uniunii Sovietice. Potrivit acestuia, ancheta declansata dupa presupusa prabusire a unei farfurii zburatoare pe teritoriul Belarusului nu a mai fost finalizata, din lipsa de bani.

Wikileaks publica si cateva fotografii cu presupusul OZN cazut pe Pamant. Inaintea arestarii sale in decembrie, fondatorul Wikileaks anuntase ca este in posesia unor documente legate de existenta extraterestrilor.

Intre timp, Julian Assange mai are de asteptat aproape o luna pana cand, la Londra, va fi judecata cererea de extradare depusa de Suedia pe numele sau, sub acuzatia de agresiuni sexuale.

Site-ul WikiLeaks, confruntat cu dificultati financiare, "nu va putea sa supravietuiasca directiei in care se indreapta lucrurile", a declarat, marti, intr-un interviu pentru postul de radio Europe 1, fondatorul sau, Julian Assange, potrivit mediafax.ro.

"Nu vom putea supravietui directiei in care se indreapta lucrurile", a spus Julian Assange.

"Banii donatorilor ajung cu greu la noi, pentru ca toate conturile noastre sunt blocate. Estimez ca pierdem 500.000 de euro pe saptamana" , a adaugat el. Dar "vom incerca sa ripostam", a spus el.

Sursa: Jurnalul National

Foto: news.exopoliticsinstitute.org

Inundatii de amploare in Germania si Australia... Germania: Dioxina peste limitele admise, descoperita si in carnea de porc...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri