Antena Căutare

Yemen: 12 teroristi Al-Qaeda au evadat dintr-o inchisoare

Un numar de 14 detinuti au evadat dintr-o inchisoare din Yemen, 12 dintre acestia apartinand retelei Al-Qaeda, informeaza AFP.

Potrivit declaratiilor unui responsabil al serviciilor de securitate yemenite, cei 14 detinuti au evadat din inchisoarea situata in cartierul Al-Mansoura, din orasul Aden, prin intermediul unui tunel sapat, lung de sase metri.

Dintre cei 12 detinuti apartinand retelei Al-Qaeda, unul fusese arestat pentru jefuirea unei banci din Aden in 2009, iar ceilalti, pentru asasinarea unor ofiteri ai serviciilor de securitate din oras.

Slabirea puterii centrale contribuie la instabilitatea din sudul Yemenului si la extinderea influentei pe care reteaua terorista o capata in aceasta zona, pe fondul unei deteriorari a economiei, in conditiile in care presedintele yemenit Ali Abdallah Saleh este de mai bine de zece luni contestat, comenteaza AFP.

Premierul britanic, in fata Parlamentului pentru decizia de la Summitul UE... Turnul Eiffel ar putea deveni cel mai mare copac din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x