Antena Căutare

YouTuber-ul Technoblade a murit la vârsta de 23 de ani. Ce a lăsat scris într-un mesaj de adio și care a fost cauza decesului

YouTuberul Technoblade a murit la vârsta de 23 de ani, din cauza cancerului Tatăl său a confirmat decesul tânărului, citind mesajul de adio pe care acesta l-a lăsat.

Technoblade, pe canapea
Înainte să moară, celebrul Youtuber Technoblade a lăsat un mesaj de adio, iar tatăl său l-a citit cu vocea tremurândă | YouTube

Videoclipul intitulat „Rămas bun, tocilarilor” și postat pentru cei 10 milioane de urmăritori ai săi, îl arată pe tatăl său numindu-l "cel mai uimitor copil pe care și l-ar putea dori cineva", potrivit BBC.

Youtuber-ul american a devenit celebru prin prisma videoclipurilor sale publicate pe Internet, în care se juca jocuri video. Anul trecut, Technoblade le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu cancer.

Mesajul de adio, scris cu câteva ore înainte de moartea sa și citit de tatăl său, începea astfel: "Bună ziua tuturor, sunt Technoblade. Dacă vă uitați la asta. Sunt mort".

În continuarea mesajului de adio, Technoblade a dezvăluit că numele său real era de fapt Alex, amintindu-și de momentul în care i-a făcut pe fani să creadă că îl cheamă Dave.

Technoblade, mesaj de adio pentru fani. Ce a lăsat scris Youtuber-ul: „Rămas bun, tocilarilor”

"Vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați susținut munca de-a lungul anilor", a continuat el. "Dacă aș mai avea încă o sută de vieți, cred că aș alege să fiu din nou Technoblade de fiecare dată, deoarece aceia au fost cei mai fericiți ani din viața mea".

Citește și: A murit Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact. Artistul se lupta de câțiva ani cu o boală gravă

Vedeta online, care a câștigat turnee de Minecraft a explicat într-un videoclip de strângere de fonduri postat în februarie că a fost supus chimioterapiei, radioterapiei și unei operații de salvare a membrelor după ce a dezvoltat o tumoare dureroasă la brațul drept.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Technoblade a murit din cauza sarcomului, care este un cancer rar al oaselor și țesuturilor moi.

Citește și: Alec John Such, membru fondator al trupei Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani. Cauza morții a ridicat suspiciuni

Vedeta online și-a dezvăluit diagnosticul de cancer în august 2021, explicând că inițial a crezut că durerea pe care o simțea era cauzată de stres. După ce brațul i s-a umflat, a mers la spital și a fost diagnosticat ulterior cu cancer.

Se știu puține lucruri despre Technoblade, care și-a ținut ascunsă adevărata identitate până la sfârșit. Însă avatarul său online era o imagine a unui porc încoronat.

Avea 10,8 milioane de abonați la canalul său de YouTube, unde biografia sa sună astfel "Mă joc prea mult jocuri video. Poate că nu sunt cel mai bun, dar am coatele fierbinți".

După aflarea veștii morții sale, fani, colegi gameri și YouTuberi i-au adus un omagiu online.

„Nu voi uita niciodată ziua în care l-am întâlnit pe Technoblade", ”Am plecat mai devreme de la serviciu pentru a juca într-un turneu Minecraft cu el. Abia dacă știam să joc... și tipul tot ne-a dus să câștigăm întregul eveniment”, "Odihnește-te în pace, uriașule. Vei fi mereu o legendă", sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani și colegi.

Olena Zelenska, despre relația cu Volodimir Zelenski în timpul războiului din Ucraina: „Suntem în pauză”. Ce spune despr... Decizia radicală a autorităților din Egipt după ce o româncă a fost ucisă de un rechin. Ce se întâmplă cu plajele din Ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x