Antena Căutare

Zapada si viscol, in Europa de Est: "Stare de Urgenta", in Bulgaria!

Viscolul si zapada au aruncat estul Europei in haos. Cea mai grava situatie se inregistreaza in Bulgaria, unde este "Cod rosu de ninsori" iar spate municipalitati au instaurat "Starea de Urgenta". Dar si in Serbia si Kosovo ninge neintrerupt de doua zile, iar sute de locuinte au ramas fara curent electric.

Dupa viscolul de miercuri si joi, in Bulgaria sapte municipalitati au declarat "Stare de Urgenta", iar peste 120 de sate au ramas fara energie electrica.

Situatia este extrem de grava in nord-estul Bulgariei, in regiunile Ruse, Dobici, Varna si Razgrad, unde continua sa ninga.

Traficul in regiunea Dobrici este intrerupt din cauza drumurilor acoperite cu zapada. Iar circulatia camioanelor care au peste zece tone este interzisa pe tot teritoriul Bulgariei.

De asemenea, numeroase trecatori montane din Stara Planina (Balcani) sunt inchise. Iar aceeasi situatie se intalneste si in muntii Rodopi.

Mai mult, toate drumurile din regiunea Dobrici sunt inchise, ca si soseaua care leaga orasele de la Marea Neagra, Varna si Burgas, de Sozopol si Primorsko, din cauza revarsarii raului Ropotamo.

In Kosovo ninge abundent de doua zile, iar zapada a creat haos in trafic. Sute de locuinte au ramas ore in sir fara curent electric.

Iarna grea nu i-a ocolit nici pe sarbi. Mai multe trecatori din munti au fost blocate din cauza nametilor.

Iar in Slovacia, zapada adunata pe acoperisul unei sali de sport era cat pe ce sa ucida cateva zeci de tineri, membri ai unei echipe de hochei.

Prezidentiale in Rusia: Candidatul partidului Iabloko, descalificat... Presedintele Argentinei a dezvaluit cicatricea din urma operatiei la gat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x