Antena Căutare

Zile libere 2019. 5 februarie zi libera în Emirate pentru vizita Papei Francisc

Zile libere 2019. 5 februarie zi libera în Emirate pentru vizita Papei Francisc

Zile libere 2019. 5 februarie zi libera în Emirate pentru vizita Papei Francisc
Papa Francisc | magnanews.ro

Papa Francisc a aterizat în Abu Dhabi duminică, 4 februarie. Autoritățile din Emiratele Arabe Unite au declarat ziua de 5 februarie zi liberă pentru participanții la Sfânta Liturghie cu Papa Francisc. Ministerul resurselor umane din Abu Dhabi a făcut acest anunț valabil pentru toți cei care au permisul de participare la Sfânta Liturghie prezidată de papa Francisc.

Vizita papei se datorează invitației primită de la prințul moștenitor de Abu Dhabi, șeicul Mohamed bin Zayed Al Nahyan. Pontiful pleacă de la Roma duminică la ora 13:00 și ajunge la Abu Dhabi la ora locală 22:00.

În ultima zi a vizitei sale, pe 5 februarie, Papa Francisc face o vizită privată la catedrala catolică, iar la ora locală 10:30 celebrează Sf. Liturghie la complexul sportiv ”Zayed Sports City”.

Papa s-a arătat a fi foarte bucuros de această vizită, afirmând că folosește această ”ocazie dăruită de Domnul pentru a scrie o pagină nouă în istoria relațiilor dintre religii, confirmând că suntem frați, deși suntem diferiți”.

Sursă foto: magnanews.ro

Papa Francisc vizită istorică în Peninsula Arabică leagăn al islamului. Ce semn a primit... Rusia amenință România cu războiul! Avertismentul venit de la Moscova în urmă cu puțin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x