Antena Căutare

Ziua Femeii 2019. Cine este cea mai bogată femeie din lume și ce avere are

Ziua Femeii 2019. Care este cea mai bogată femeie din lume, potrivit Forbes care a publicat topul celor mai bogați oameni din lume în 2019.

Ziua Femeii 2019. Cine este cea mai bogată femeie din lume și ce avere are
Francoise Bettencourt Mayers

Ziua Femeii 2019. Care este cea mai bogată femeie din lume, potrivit Forbes care a publicat topul celor mai bogați oameni din lume în 2019.

Francoise Bettencourt Mayers este în fruntea listei Forbes a celor mai bogate femei de pe planetă, în 2019 și ocupă locul 15 în topul celor mai bogați oameni din lume. Bettencourt Meyers are 65 de ani, locuiește la Paris și este președintele Fundației Bettencourt Schueller. Fundația încurajează progresul francez în domeniul științei și al artei, oferind bani și sprijin proiectelor.

Francoise Bettencourt Mayers este nepoata fondatoarei L’Oréal, Eugene Schuller și membru al board-ului din 1997. Ea a ajuns în Top Forbes cei mai bogați oameni din lume, după moartea mamei sale, Liliane Bettencourt, în septembrie 2017.

Afacerile familiei Bettencourt au crescut cu 7,1 miliarde de dolari în 2018, adică 17%, cu venituri totale de 30,6 miliarde de dolari.

Ziua Femeii 2019. Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară din lume

Potrivit Forbes, Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din lume, ea având o avere estimată în prezent la 1 miliard de dolari, fiind cel mai tânăr miliardar care și-a construit singură averea.

Ce e de-a dreptul uluitor este faptul că imperiul lui Kylie depăsește zece cifre și este mai tânără chiar și decât Mark Zuckerberg, care a intrat în topul Forbes al miliardarilor la 23 de ani.

Citește și: Ziua Femeii 2019. 10 Femei care au schimbat lumea și poveștile lor

Ziua Internațională a Femeii se sărbătorește în fiecare an pe 8 martie, marcând astfel atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în lume.

De Ziua Femeii, reprezentantele sexului frumos sunt recunoscute pentru realizările lor, indiferent de diferenţele naţionale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.

Și-a găsit fetița în vârstă de un an moartă în baie! Motivul scandalos pentru care a lăsat-o nesupravegheată. „A ieșit î... Alertă pe aeroport! Mai multe dispozitiv explozive au fost descoperite de forțele anti-tero!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x