Antena Căutare

Tragedie fără margini! O femeie din Argeș a murit mistuită de flăcări în propria casă. Rudele și apropiaţii sunt devastaţi

O femei din Ungheni, judeţul Argeş, a murit, în timpul nopţii de luni spre marţi, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa.

O femeie de 86 de ani, din Ungheni, judeţul Argeş, a murit, în timpul nopţii de luni spre marţi, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, conform Mediafax.

Reprezentanţii ISU Argeş au transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă din Ungeni.

„Am intervenit cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD la incendiul izbucnit în Ungheni”, potrivit ISU Agreş.

După ce a fost stins focul, pompierii au găsit în interior o femeie de 86 de ani, proprietara casei, moartă în locuinţă.

Deocamdată nu se cunoaşte de la ce a izbucnit focul, acest lucru urmând să fie stabilit după o anchetă.

Se întâmplă în spitalele din România! Directorul spitalului Militar din Constanța a UITAT două foarfece de 16 cm în burt... De azi inainte poti uita de problemele casnice! Vezi 20 de trucuri utile pentru casa care iti vor usura cu adevarat viat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x