Căutare Live

Fotografie de colecţie! Cum arăta un simulator de zbor în 1936

În prezent, orice puşti poate simula un zbor cu avionul pe calculator. În urmă cu peste 70 de ani, lucrurile stăteau cu totul diferit

În prezent, orice puşti poate simula un zbor cu avionul pe calculator. În urmă cu peste 70 de ani, lucrurile stăteau cu totul diferit!

Piloţii se antrenau pe un avion în miniatură, iar "zborul" era realizat graţie unui mecanism care provoca anumite mişcări întâlnite în aer. Şi când ne gândim că imaginea din 1936 a fost înlocuită, în prezent, de o aplicaţie... ne dăm seama cu adevărat de modul în care au evoluat lucrurile.

VIDEO! Tyrion, căţelul mai eficent decât ceasul deşteptător... Samantha Fox s-a îmbătat criţă la inaugurarea barului fraţilor Becali şi al selecţionerului Victor Piţurcă...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri