Antena Căutare

Ghei. Bighei... El este concurentul pe care Cheloo l-a amenințat cu bătaia, dar care a primit suficiente like-uri pentru a se califica!

Dacă prenumele nu i-a creat niciodată probleme, numele de familie a fost un adevărat blestem pentru el. Asta până când a ajuns la „iUmor”

Dacă prenumele nu i-a creat niciodată probleme, numele de familie a fost un adevărat blestem pentru el. Asta până când a ajuns la „iUmor”. Numărul de stand up comedy a fost pe placul Deliei și al lui Mihai, care i-au acordat credit pentru a merge în etapa următoare a show-ului.

În schimb, Cheloo nu s-a înțeles deloc cu Cosmin, iar curajul său l-a enervat pe jurat, care l-a amenințat cu bătaia. Evident, în glumă...

Conflictul spontan s-a încheiat cu bine pentru Bighei, care a primit suficiente like-uri și se va mai întâlni cu Cheloo și în etapa viitoare.

Zodia care se va îndrăgosti nebuneşte în luna mai! Mai ai cateva zile!... Foto! Florin de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a făcut un tatuaj emoţionant! Dovada clară că nu a uitat-o pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x