Antena Căutare

Zodia care se va îndrăgosti nebuneşte în luna mai! Mai ai cateva zile!

Luna mai este favorabilă în dragoste Berbecilor.

Luna mai este favorabilă în dragoste Berbecilor.

DRAGOSTE: Berbecule, luna mai vine cu surprize-surprize! Această lună, vine cu şansa unei noi relaţii sau a înnoirii celei în care eşti implicat(ă) de câţiva ani încoace. În orice caz, dacă eşti singur, îţi vei întâlni jumătatea!
CARIERĂ: Se poate contura o soluţie, în prima jumătate a anului, pe care să o pui în practică în a doua parte, cu oameni care îţi vor deveni parteneri de încredere. 2016 este un an excelent pentru a-ţi relua studiile, a le finaliza sau a trece la următoarea etapă: pregătirea pentru un viitor progres profesional.
SĂNĂTATE: Ai parte de sprijin pentru a te reface, cel puţin la nivel fizic, până spre toamnă. Cuvântul-cheie pentru a-ţi recupera sănătatea este moderaţie – în toate, dar mai ales în alimentaţie. Stresul relaţional se poate reflecta negativ asupra stării tale generale şi a puterii organismului de a se regenera.
BANI: Chiar în primele zile ale anului debutează un interval destul de lung în care obţinerea resurselor de orice fel va deveni principala ta motivaţie. Există riscul unor exagerări, abuzuri care încalcă drepturile cuiva la un bun comun. Din mai încolo este indicat să te fereşti de orice fel de combinaţie financiară, oricât de profitabilă ţi s-ar părea, în special de împrumuturi.

Frumoși și talentați. Alina și Mircea Eremia doi frați care au cucerit deja România!... Ghei. Bighei... El este concurentul pe care Cheloo l-a amenințat cu bătaia, dar care a primit suficiente like-uri pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x