Antena Căutare

Panică la un hotel din Păltiniș! Peste 100 de persoane evacuate și două femei intoxicate cu fum în urma unui incendiu

Peste 100 de persoane au fost evacuate, joi dimineață, dintr-un hotel din Păltiniș, din cauza izbucnirii unui incendiu. Două femei au fost intoxicate cu fum. Focul a fost stins de pompieri și urmează să se evalueze pagubele.

Pompierii au anunţat că au reuşit să stingă incendiul izbucnit, joi dimineaţa, într-un hotel din staţiunea Păltiniş, în urma căruia au fost evacuate peste 100 de persoane, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, scrie Agerpres.
În urma incendiului izbucnit în interiorul zonei SPA, două femei de aproximativ 50 și 20 de ani fau fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu.spital fiind intoxicate cu fum.

Incendiu la hotel, peste 100 de oameni evacuați
Potrivit pompierilor s-a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de salvare de la înălţime, autospeciala de transport victime multiple şi trei echipaje SMURD, conform sursei.


Cetățean întors din China, suspect de coronavirus în Maramureș... Anchetă de proporții după moartea copilului de patru ani anesteziat la dentist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x