10 nume de femei cu o puternică încărcătură energetică! Ele sunt binecuvântate

Numele pe care îl purtăm are o semnificație aparte. Există nume predestinate care își pun amprenta asupra destinului celor cele poartă. Există nume de femei cu mare încărcătură energetică, care aduc binele în viața poseoarelor. Iată 10 nume de femei binecuvântate! 

Nume de femei

secretele.com

Numele pe care îl purtăm are o semnificație aparte. Există nume predestinate care își pun amprenta asupra destinului celor cele poartă. Există nume de femei cu mare încărcătură energetică, care aduc binele în viața poseoarelor. Iată 10 nume de femei binecuvântate!

Lista numelor binecuvântate nu e lungă, precum și cei aleși sunt puțini. Tu te regăsești pe listă?

1. Elena

Elena se traduce prin „senin” sau „luminos”.

Dacă ne gândim că din cauza unei purtătoare de nume Elena a izbucnit un război, am putea spune că persoanele care se numesc astfel au o mare influență asupra celor din jur. Dacă iubești o Elena, vei fi fericit toată viața!

Semnificația secretă a numelui tău! Unele persoane sunt chiar speciale

2. Adelina/Adela

Aceste două nume provin de la termenul nemțesc „adal”, care se traduce prin ”nobil, bogat, faimos”. Energia ta este una mirobolantă și, cu siguranță nu poți trece neobservată.

3. Ana

Acest nume își are originile în ebraică și înseamnă ”darul lui Dumnezeu”.

Dacă porți acest nume, înseamnă că vrei mereu să te ridici la înălțimea așteptărilor celor din jur și să îi ajuți pe toți cei dragi ție. Ești o fire independentă și determinată.

4. Bianca

Numele este de origine italiană și se traduce prin ”pur, alb sau strălucitor”.

Femeile cu acest nume sunt inteligente și, în marea majoritate a cazurilor, au succes în viață.

5. Victoria

Ești acel tip de femeie învingătoare, care concurează adesea cu bărbații. Îți este destul de greu să găsești un bărbat care să îți fie alături toată viața, deoarece tu ai nevoie să evoluezi în permanență.

Zece nume de fete și de băieți predestinate succesului. Cum să-ţi botezi copilul. Vor aduce noroc și belșug pentru toată viața!

6. Alexandra, Alexia, Alesia

Aceste nume își au originile din cuvântul grecesc ”alexo”, care se traduce prin ”a apăra, a ajuta”. Posesoarele sunt mărinimoase și vor primi recompensa înzecit, în cele din urmă.

7. Daria

Acest nume este de proveniență persană și înseamnă ”a face bine”. Tu ești un salvator pentru cei din jur!

8. Irina

Ești fericita posesoare a unei energii unice. Ești puternică, norocoasă și foarte frumoasă!

9. Ioana

Este un nume de origine evreiască și înseamnă ”binecuvântarea Domnului”. Oamenii te caută doar pentru a discuta cu tine.

10. Maria

Acest nume înseamnă ”prunc dorit”. Ești o bucurie și o binecuvântare pentru cei din jur!

sursa: secretele.com

Ultimele știri