Căutare Live

1,2 tone de cocaină au fost confiscate în Columbia

În urma unei operațiuni comune între forțele marine și cele aeriene columbiene din Pacific au fost confiscate 1,2 tone de cocaină.

În urma unei operațiuni comune între forțele marine și cele aeriene columbiene din Pacific au fost confiscate 1,2 tone de cocaină.

Cantitatea urma să ajungă în Panama, Mexic și Statele Unite ale Americii.

Marfa a fost descoperită într-o ambarcațiune utilizată pentru pescuirea langustelor care urma să părăsească portul din zona Punta Ajicito în departamentul Valle del Cauca.

„Observând prezenţa unităţilor marinei columbiene, persoanele vizate au încercat să fugă. A început o urmărire care a durat aproape trei ore în apele Oceanului Pacific pe fondul unor condiţii climatice dificile"

După ce autoritățile au inspectat vasul au găsit 1.247 tone de cocaină care, la fel ca şi membrii echipajului, au fost plasate sub ordinul Procuraturii columbiene.

În acest an Forţa Maritimă a Pacificului, prin intermediul Misiunii contra traficului de droguri "Poseidon" şi al unităţilor gărzii de coastă, a reuşit confiscarea a aproape 65 de tone de cocaină şi a 52 de ambarcaţiuni şi 15 semisubmersibile.

Sursă foto: Libertatea

Trei tineri și-au pus ștreangul de gât în centrul orașului! Sute de oameni au privit înmărmuriți. Totul s-a transmis pe ... Un cerșetor din Iași a fost abordat de un bărbat tatuat, iar urmarea a fost uluitoare: „De ce stai, mă, aici?”...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x