Antena Căutare

16.000 de „nebuni” vor să fie infectați cu noul coronavirus. Sunt convinși că sunt eroi: „Hai odată! Nu mai avem timp de pierdut!”

O campanie controversată chemaă oamenii să se infecteze voluntar cu noul coronavirus. Peste 16.000 de doritori s-au înscris deja, convinși că vor ajuta la eradicarea COVID-19.

16.000 de „nebuni” vor să fie infectați cu noul coronavirus. Sunt convinși că sunt eroi: „Hai odată! Nu mai avem timp de pierdut!”
16.000 de „nebuni” vor să fie infectați cu noul coronavirus. Sunt convinși că sunt eroi | Profimedia

Proiectul online se numește „1 Day Sooner”. Pe site-ul dedicat campaniei, oamenii își pot exprima dorința de a se infecta cu noul coronavirus, printr-un simplu click. De ce? Vor să ajute la accelerarea procesului de dezvoltare a unui vaccin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Viorel Cataramă a primit rezultatul testului COVID-19! Prima reacție a afaceristului, după aflarea rezultatului: „Asta am vrut să demonstrez”

Peste 16.000 de voluntari, din 102 țări, s-au înscris deja.

Aproximativ 100 de voluntari ar trebuie să fie expuşi în mod direct virusului. Infectarea cu COVID-19 s-ar putea realiza prin picături pentru nas, dacă procedura va fi aprobată.

Unul dintre fondatorii proiectului, Josh Morrison, a explicat că eşantionarea candidaţilor se va efectua pe baza unui sondaj de opinie cu întrebări referitoare la starea medicală a voluntarilor.

Citește și:

„Al doilea val de COVID-19 este exclus! Epidemia se încheie!” Medicul care susține că a găsit tratamentul anti-coronavirus anunță „moartea” virusului

Despre modul în care se efectuează studii pe oameni a vorbit şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care a emis un raport cu privire la criteriile etice ale acceptabilităţii studiilor pe subiecţi umani în contextul pandemiei.

O femeie a născut, iar apoi a mers pe jos 160 de kilometri cu bebelușul: ”S-a odihnit aproape două ore!”... Ce trebuie să faci ca să atragi banii în viața ta! Șase ritualuri cu efect imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x