Antena Căutare

A calatorit in jurul lumii ca sa-si cunoasca TOTI prietenii de pe Facebook

La inceputul anului trecut, Arlynn Presser si-a propus ca in 2011 sa-si viziteze toti prietenii de pe Facebook, relateaza ABC News.

Femeia in varsta de 51 de ani, scriitoare de romane de dragoste, si-a facut aceasta promisiune in ciuda faptului ca suferea de agorafobie, un tip de anxietate care se declanseaza in momentul in care se afla in spatii straine, deschise sau in aglomeratie.

Pentru ca ii era frica si de zbor, l-a luat cu ea in calatorie si pe fiul sau. Cei doi au reusit sa ajunga la fiecare dintre cei 324 de prieteni de pe Facebook. Au calatorit in 11 tari, printre care Korea, Italia, Austria, Germania, India, Anglia si Mexic. Au mers in mai toate zonele din Statele Unite.

Ocolul Pamantului, care a durat un an, i-a costat pe cei doi 30.000 de dolari. Arlynn Presser spune ca a meritat fiecare banut, mai ales pentru ca a reusit sa isi rezolve problemele de anxietate. Nu ii mai este teama sa iasa din casa, dar mai are uneori atacuri de panica.

Foto: hepta.ro

Un australian a scapat cu viata din atacul unui rechin... FOTO Vezi imagini cu LUMEA PIERDUTA, aflata la 2.400 m adancime!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x