Antena Căutare

A câștigat la loto, dar continuă să meargă la muncă. Motivul pentru care vrea să țină totul secret

Un bărbat în vârstă de 50 de ani spune că a câștigat 20 de milioane de dolari la loto, dar a ales să nu cheltuiască nimic și să țină totul secret. Iată afirmațiile care te vor ului!

A câștigat la loto, dar continuă să meargă la muncă. Motivul pentru care vrea să țină totul secret Galerie
A câștigat la loto, dar continuă să meargă la muncă. Motivul pentru care vrea să țină totul secret | Shutterstock

Bărbatul a relatat în cadrul unei emisiuni televizate că a câștigat 20 de milioane de dolari la loto, dar că nu a cheltuit nimic din suma impresionantă, ba mai mult decât atât, continuă să meargă la muncă și să țină totul secret, inclusiv față de copiii săi, potrivit newsweek.ro.

„Am câștigat la loto o sumă mare de bani, alături de un grup de colegi de muncă. Nu am spus absolut nimănui, cu excepția soției și a unui frate. Nu mai știe nimeni.” și-a început bărbatul povestea.

Citește și: S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de 2,7 milioane de euro. Prețul infim cheltuit pe biletul norocos

Motivul pentru care bărbatul vrea să țină totul secret: „Nu vrem ca ai noștri copii să aștepte să murim”

Bărbatul susține că primul lucru pe care l-a făcut atunci când a câștigat premiul a fost să caute mai multe informații despre ce s-a întâmplat cu alți câștigători de-a lungul timpului.

El a ajuns la concluzia că unul din cinci câștigători ajunge să piardă tot în zece ani, în timp ce toate rudele încep să te caute și să îți ceară bani. Așa că, el și soția sa au luat decizia de a rămâne discreți:

„Primul lucru pe care l-am făcut în momentul în care am câștigat a fost să caut informații despre ce s-a întâmplat cu alți câștigători de premii mari. Unul din cinci câștigători pierde totul în zece ani și unul dintre lucrurile pe care toți le spun este faptul că încep să te caute toate rudele, toți cunoscuții să-ți ceară bani și să se aștepte să plătești tu pentru tot. Eu și soția am luat decizia de a fi foarte discreți. Și continuăm să facem asta: nu le-am spus nici măcar celor doi copii adolescenți pe care-i avem. Știu că sună ciudat, dar nu vrem ca ai noștri copii să stea doar să aștepte, eventual să aștepte să murim ca să moștenească toți banii aceștia.”, a spus acesta, potrivit sursei citate mai sus.

Bărbatul a găsit soluția perfectă pentru a mușamaliza suma mare de bani

Bărbatul a dezvăluit că, în scurt timp, a găsit și soluția perfectă pentru a mușamaliza suma mare de bani. Pentru că, recent, unchiul soției sale murise, iar acesta nu avea alte rude, soția sa a fost unicul moștenitor:

„S-a mai întâmplat ceva la aproximativ o lună după ce am câștigat marele premiu. Unchiul soției mele a murit și nu era căsătorit, nu avea nici copii, nici alte rude, așa că soția mea a fost unicul moștenitor. Am putut să folosim asta ca pretext pentru momentele în care cheltuim mai mulți bani ca să ne ajutăm unele dintre rude. De exemplu, am schimbat acoperișul casei mamei mele. Când m-a întrebat de unde am atâția bani, i-am zis că m-am folosit de banii pe care i-am moștenit de la unchiul soției.”, a povestit fericitul câștigător, potrivit sursei citate mai sus.

Întrebat dacă mai merge la serviciu, bărbatul a recunoscut, cu sinceritate, că îi place locul său de muncă și nu va renunța la el:

„Da, mai merg la muncă. E ridicol? Merg la muncă, pentru că îmi place locul meu de muncă.” a încheiat acesta, citat de newsweek.ro.

Citește și: Bogăție cu gust amar. Ce s-a ales astăzi de românul care a câștigat 11 milioane de euro la Loto: "Nu am încredere în nimeni"

Trei generații de femei superbe au devenit virale pe internet. Te prinzi cine e cea mai tânără dintre ele?... Un bărbat tăia o bucată de carne cumpărată din supermarket, când din ea a început să iasă ceva alb. Ce sunt firicelele b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x