A cheltuit peste 50 000 de lire sterline pentru tatuaje cu personajelor de benzi desenate. Cum arată Juliane Förster

Juliane Förster a cheltuit 50.000 de lire sterline pentru a-și acoperi întregului corp cu tatuaje ale personajelor de benzi desenate Marvel și DC, de la Iron Man, la Joker sau Batman.

Mama Juliane, în vârstă de 33 de ani, din Oberndorf, Germania, a fost inspirată să-și facă aceste desene permanente cu super-eroi

Profimedia Images

Mama Juliane, în vârstă de 33 de ani, din Oberndorf, Germania, a fost inspirată să-și facă aceste desene permanente cu super-eroi, chiar de către fiul ei, Constantin.

Juliane Förster a cheltuit 50.000 de lire sterline pe tatuaje

Pentru că își dorea să vadă mereu zîmbetul pe chipul băiețelului ei, când Constantin avea trei ani, Juliane și-a tatuat pe picior imagini cu personaje lui mult iubite Spider-Man, Iron Man și Captain America.

De atunci, colecția ei de tatuaje de benzi desenate a crescut considerabil. Juliane, care a decis să-și facă primul tatuaj la 18 ani, a dezvăluit că obrazul și fața dreaptă sunt singurele zone ale corpului ei care au rămas fără tatuaje.Citește și: Transformarea lui, de la 150 kilograme la trupul de model, acoperit de tatuaje, i-a uimit pe toți. Cum arată acum Kevin Creekman

Arta corporală a costat-o ​​în total 50.000 de lire sterline, Juliane recunoscând că a fost întotdeauna „fascinată” de tatuaje și consideră „practic imposibil” să numere câte are acum pe pielea ei.

"Mi-am acoperit întregul corp cu tatuaje, dar încă mai am un mic spațiu liber pe fesierul drept, care va fi acoperit la un moment dat. Cu suma pe care am cheltuit-o, aș fi putut cu siguranță să cumpăr o mașină frumoasă, dar tatuajele mele sunt minunate și înseamnă atât de mult pentru mine."

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ce spun oamenii despre aspectul ei

Datorită aspectului fizic pe care îl are acum, Juliane a câștigat mai multe slujbe de-a lungul timpului ca model și este o adevărată senzație pe Instagram. Cu toate acestea, Juliane a explicat că este adesea forțată să facă față multor critici, unii oameni numindu-i aspectul neconvențional „dezgustător”.

Citește și: Cum a reacționat Gabriela Cristea când Tavi Clonda s-a tatuat pe ascuns. Reacția de milioane a prezentatoarei Tv

Juliane: "Nu toată lumea trebuie să spună că tatuajele mele sunt frumoase sau să le admire. Unii oameni îmi spun că tatuajele mele sunt dezgustătoare, în timp ce alții spun că arăt foarte bine, așa că încerc să nu acord prea multă atenție la ceea ce cred oamenii."

Fără să fie dezamăgită de critici, Juliane nu regretă că și-a făcut atât de multe tatuaje și nici de banii pe care i-a cheltuit până acum pe ele.

Ultimele știri