Cum a reacționat Gabriela Cristea când Tavi Clonda s-a tatuat pe ascuns. Reacția de milioane a prezentatoarei Tv

Tavi Clonda și-a făcut pe ascuns două tatauaje pe gât, iar Gabrielei Cristea nu i-a spus nimic. Cum a reacționat celebra prezentatoare Tv când și-a văzut soțul.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Antena Stars - Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea

Gabrilea Cristea se ocupă cu treburile prin casă și parcă ar avea nevoie de o mână de ajutor, numai că soțul ei nu este pe acasă: "Măi, dar unde o fi? E deja trei ceasul!", spune prezentatoarea Tv îngândurată.

Aparent, Tavi nu i-a spus unde pleacă și se mai lasă și așteptat. Supriza a fost mare când a ajuns acasă și i-a arătat Gabrielei motivul pentru care a lipsit atât de mult.

În cadrul reality show-ului Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, de la Antena Stars, cei doi își arată fiecare părticică din viața de zi cu zi.

Cum a reacționat Gabrilea Cristea când i-a văzut noile tatuaje ale lui Tavi

În ciuda faptului că soțul ei a plecat pe furiș la salonul de tatuaje, Gabriela Cristea a fost surprinsă plăcut de noile "desene" lui Tavi Clonda: "Ce-ai făcut frate!?", spune Gabriela Cristea.

Citește și: Soacra Gabrielei Cristea rupe tăcerea despre momentul în care prezentatoarea TV nu putea avea copii. Ce a simțit în acele clipe

Tatuajele sunt atât de frumoase încât și pe Gabriela Cristea o tentează un asemenea desen pe pielea ei fină: "Ai fost și te-ai tatuat fără mine, habar nu aveam unde mergi. Vreau și eu!".

"Habar n-am avut unde pleacă. Mi s-a părut mie așa suspect. S-a dus să se tatueze. Și-a scris numele fetelor pe gât", spune la testimoniale Gabriela Cristea.

"Am vrut să-i fac o surpriză! Ea știa că mă duc să mă tatuez, dar când m-a văzut...", spune Tavi. Acesta este un împătimit al tatuajelor, care îi completează look-ul de rockstar! Acesta a simțit nevoie să imprime pe pielea sa numele celor două fetițe.

Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, 41 de ani, și au împreună două fetițe minunate, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de aproximativ 4 ani, și pe Thea Iris Selena, în vârstă de aproximativ 2 ani.

Citește și: Soacra Gabrielei Cristea, mărturisiri despre relația pe care o are prezentatoarea TV cu Tavi Clonda. Ce se întâmplă în casa lor

În vârstă de 41 de ani, Tavi Clonda se poate considera nu doar un artist de succes, ci și un bărbat împlinit. În 2015 s-a căsătorit cu Gabriela Cristea, femeia care i-a dăruit două fetițe superbe.

Născut pe 15 septembrie 1979, la Brăila, Tavi Clonda a fost încă de mic pasionat de muzică și a luat cursuri de pian. În paralel cu studiile din domeniul construcțiilor, acesta a făcut canto la Școala Populară de Artă din Brașov. Câțiva ani mai târziu, acesta se putea lăuda deja cu o bogată experiență de artist. În 2015, acesta a decis să facă pasul cel mare și s-a căsătorit cu Gabriela Cristea, o celebră vedetă de televiziune. Cei doi au demonstrat că diferența de cinci ani dintre ei nu a fost niciodată un impediment.

Ultimele știri